Hotel Parthenon, Rodos
Hotel se nalazi u neposrednoj blizini centra grada, na samo 10 minuta hoda od najpoznatijih znamenitosti grada i shooping centra. Od same plaže udaljen je 100m. Sobe: Sve sobe imaju kupatilo [tuš/WC], direktnu telefonsku liniju i balkon. Gosti na zahtev mogu dobiti frižider, ventilator i krevetac za bebu. Superior sobe pored onoga što imaju standardne sobe imaju klimu, frižider, TV, pristup internetu i fen.

Hotelski sadržaj: Ishrana je na bazi švedskog stola, koji se služi u sali koja je podeljena na deo za pušače i nepušače. Pored glavnog restorana, u klimatizovanom holu se nalazi bar koji je gostima na raspolaganju za jutarnju kafu, piće ili koktel u večernjim satima. Hotel poseduje dva TV-a sa preko 450 satelitskih kanala.

Sport i zabava: Iako je plaža samo na par koraka od hotela, gosti mogu da koriste i hotelski bazen sa ležaljkama, stolovima i stolicama koji se ne naplaćuju. Na terasi krova se nalaze ležaljke na kojima možete da se sunčate ili posmatrate izlazak i zalazak sunca. Na gradskoj plaži mogu se upražnjavati sportovi na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA

Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz