Hotel Apollo Beach, RodosOvaj moderan hotel renoviran 2006. godine, nalazi se u mestu Faliraki, na istočnoj strani ostrva, 14km od grada Rodos, na dugačkoj peščanoj plaži. hotelski kapacitet: 300 soba. Sobe: Sobe su prostrane, sa balkonom, kupatilom, direktnom telefonskom linijom, rashladnim uređajem, satelitskom TV, radiom i frižiderom.

Hotelski sadržaj: U velikom restoranu servira se doručak i večera na bazi švedskog stola, a dva puta nedeljno se organizuje Grčka noć. U taverni se služe lagana jela, dok je nekoliko barova uvek otvoreno da posluže osvežavajuće piće. U hotelu se nalazi mali šoping centar gde se mogu naći suveniri i grčki umetnički predmeti, za goste koji žele da se rekreiraju tu je fitness centar, sala za aerobik i sauna.

Sport i zabava: Dok se roditelji kupaju u velikom bazenu ili na plaži, decu mogu da ostave na čuvanje timu stručnjaka koji će ih zabaviti, naučiti da plivaju i brinuti dok su na svom igralištu. Tu su teniski tereni, tereni za golf, odbojku, košarku, kao i svi sportovi na vodi uključujući ronjenje i paraglajding. Veče se može provesti u restoranu pored bazena, na terasi, uz grčku muziku i folklor.

REZERVACIJA SMESTAJA

Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz