Hotel Atlantica Imperial Beach, RodosSmešten na peščanoj plaži, hotel je udaljen 25km od grada Rodos i 200m od centra letovališta. Sa svojim prelepim pogledom na zaliv Kolimbija i romantičnom atmosferom hotel predstavlja idealno mesto za parove.

Sobe: Prijatno uređene sobe imaju kupatilo sa tušem i fenom, balkon, direktnu telefonsku liniju, rashladni uređaj, sef, satelitsku TV, muzički kanal i radio. Hotelski sadržaj: Pored velikog restorana gde je ishrana na bazi švedskog stola, tu je i "Atlas" a la cart restoran, bar na bazenu i koktel bar. Gosti hotela mogu se opustiti kraj bazena ili Jacuzzija na otvorenom, zatim u fitness centru, sauni ili na masaži. U okviru hotela su i TV sala, mini market, rent-a-car, servis za pranje veša, menjačnica, sala za konferencije i parking.

Sport i zabava: Za ljubitelje sporta ovaj hotel pruža dosta mogućnosti, tu su tereni za tenis i mini fudbal, zatim stoni tenis, bilijar i vaterpolo, kao i svi sportovi na vodi. U toku dana i večeri goste hotela zabavlja tim animatora sa raznim sportskim aktivnostima ili predstavama.

REZERVACIJA SMESTAJA
Viber: +38164 5558581
Phone: +38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz