Loading...

Rodos Palladium, RodosHotel je smešten na šljunkovito - peskovitoj plaži, 3km od mesta Faliraki, na površini od 30.000 m². Hotelski kapacitet: 352 luksuzno uredjenih soba, 17 malih apartmana [sastoje se od kupatila i dnevnog boravka koji je povezan sa spavaćom sobom] i 8 apartmana [imaju ulazni hol, dnevnu sobu, dve spavaće sobe od kojih svaka ima svoje kupatilo].

Sobe: sobe imaju klimu, satelitski TV, telefon, frižider, sef, fen za kosu i kupatilo sa kadom. Hotelski sadržaj: Pored Symposium restorana u hotelu, gde se služi večera, tu je i Calypso restoran na bazenu koji je ujedno i a la carte doručak i večera se služe na bazi švedskog stola.

Sport i zabava: Pored teniskih terena gostima su na raspolaganju i tereni za košarku, odbojku na pesku kao i mogućnost korišćenja svih sportova na vodi.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz